Üdv Mindenkinek!

Hajdúsítás, hajhosszabbítás kép (Fotó: közvetlenül a hajdúsítás után)

Hát bizony kicsit hamarabb is írhattam volna, de végre van időm, és annál nagyobb kedvvel fogok hozzá.

A most következő modellemmel együtt nem az a célunk, hogy a varázslatos Barbie babát megszégyenítő csípőt súroló hajkölteménnyel sokkoljuk ámuló környezetünket.

Nem–nem...

Bőven beérjük azzal, hogyha ránéztek az a gondolat fordul meg agyatok legmélyebb zugában: „Na ennek a nőnek is jó haja van. Biztos nemrég vágatott, azért ilyen egészséges és formás”

Hajdúsítás előtt:

Hajdúsítás előtt
Hajdúsítás előtt 2

Hát ilyen reményekkel fogtam hozzá a következő hajformázásához. Ő egyébként nagyon szerencsés mert enyhén hullámos hajjal áldotta meg az ég. Haragos csak azért volt, mert a leggondosabb frizurakészítés után is, makacsul „önálló életet élő” hajszálai ellenálltak mindenféle formázási, és hajnövesztési kísérletnek. Szárítás után makacsul kiszálkásodott, ha meg nedvességet kapott, saját hullámai érvényesítették akaratukat.

Hajdúsítás után két hónappal:

Hajdúsítás után

Elkészítés tervezet

Így közösen döntöttünk a 82db special comfort point tincs felhelyezéséről, 25cm-es hosszúságban.

Két színből készítettem a frizurát, két azonos tónusú de néhány árnyalatnyi eltéréssel.
Ezt a finom átmenetet úgy gondolom sikerült a kész frizurán egységessé tennem.

Hajdúsítás után

Az eltervezett hajformának megfelelő gondosan elosztott tincsek felhelyezése után, hajvágással összeigazítottam a saját hajjal. Így egy dúsabb kezelhetőbb formát kaptunk, némileg megnövelve a hosszát is.

Nagyon erős törekvésem volt modellemet megerősíteni abban, milyen szépség birtokában van természetes hullámú hajával. Csak egy kis korrigálásra volt szükség ennek kihangsúlyozására.

Hajdúsítás után

Befejezésül

Amit még be kell vallanom, mikor végre elkészült az új frizura iszonyatosan jólesett látnom, és másnap telefonon hallanom modellem örömét.

A legnagyobb elismerés talán, hogy jó néhányan az ismerősei közül csak annyit jegyeztek meg: -Jó a hajad! Fodrásznál voltál? :)

 

Hajhosszabbítás | Hajdúsítás | Hairdreams [ Fel ]