Hajhullás elleni fitoesszenciális hajfürdő

Természetes alapanyagainak (csalán, kakukkfű, levendula, szalvia) köszönhetően nélkülözhetetlen kozmetikai készítmény a hajhullás kezelésében. Finoman tisztít, figyelembe veszi a fiziológiai pH-értéket. Finoman masszírozva tegyük fel a nedves hajra, öblítsük le, majd ismételjük meg a műveletet.

Kiszerelés: 250 ml, 500 ml

Tonikampulla hajhullás kezelésére

A hajhullás fenntartó kezelésre szolgáló kozmetikai készítmény természetes aktív hatóanyagokban gazdag. Folyamatos használata teljes tápláló hatást fejt ki. A hajfürdő használata után tegyük fel a terméket a fejbőrre, majd néhány percig finoman masszírozzuk. Ne öblítsük le.

Kiszerelés: 6–15 fiolás dobozban (1 fiola/10 ml), 100 ml

Erősítő pakolás igénybevett hajra

Ajánlott minden típusú hajhullás kezelésében. Selyemprotein tartalmának köszönhetően fényt és puhaságot ad a hajnak, erősíti a haj szerkezetét, tartást adva annak. Hatását erősíthetjük a hajhullás elleni olajesszencia hozzáadásával. Egyenletesen tegyük fel a pakolást a fejbőrre, majd fésüljük át a haj hosszát. Ezt követően öblítsük le.

Kiszerelés: 150 ml, 250 ml

Olajesszencia hajhullásra

Magas koncentrátumú termék, speciális tulajdonságokkal rendelkező oldat, amely hujhullás esetén felerősíti a trichológiai kezeléseket. Tegyük közvetlenül a fejbőrre, vagy 9–36 cseppet igénynek megfelelően keverjünk bele az ORising pakolásba, hajfürdőbe.

Kiszerelés: 30 ml

Hajvégolaj

Természetes kozmetikum, amely eltünteti a hajvég szakadását. Nem zsírosítja a hajat, megelőzi a hajvég törését, ugyanakkor rugalmassá teszi a roncsolt hajszálakat. 2–3 cseppet tegyünk az ujjunkra, majd húzzuk végig a hajvégeken. Nedves és száraz hajon is használhatjuk. Ne öblítsük le.

Kiszerelés: 50 ml

Olajesszencia

Paprika és fahéj kivonatainak köszönhetően hatékonyan stimulálják a nyirokkeringést és a kapilláris keringést. Intenzív hajhullás kezelésekor egy linfodrenázs masszázst végez a fejbőrön. Tegyünk fel a fejbőrre 5–9 csepp olajesszenciát, masszírozás nélkül. 5 perc után folytathatjuk a kezelés következő fázisát.

Kiszerelés: 30 ml-es flakon

 

Hajhosszabbítás | Hajdúsítás | Hairdreams [ Fel ]