Még valami, amit csak a HAIRDREAMS tud....

A Microlines rendszer

microline

Kimondottan azoknak a hölgyeknek fejlesztették ki, akiknek igen ritka a hajuk a fejtetön. Ez a módszer Európában egyedülálló, Magyarországon csak nálunk ismerhetik meg a vendégek.

A kor elörehaladtával vagy hormonális hatások következtében a hölgyek fejtetején U alakban a haj eléggé megritkul,sok esetben ez a külső változás a hölgyek számára pszichikai problémákat okoz. Sajnos szinte minden 5-6. vendégünk ilyen problémával fordul hozzánk.

gyufa

Ez esetben a Microlines-rendszer segít oly módon, hogy a mikrofinomságú, szinte láthatatlan hajhálózatot a meglévö hajjal összekötik. Ezen a hálón helyezkedik el a kiegészítö valódi haj, amelynek színe, formája, hossza megegyezik a vendég hajával.

Illesztés "Laserbeamer System" lézeres módszerrel

laser

A Laserbeamer System annak kitűnő módszere, hogy hajkiterjesztéseket csatol a hajhoz. Itt akár nyolc tincset egyidejűleg összeköthetünk a saját hajjal, amit egy különleges eszközzel teszünk meg.

Így dúsításokat alkalmazhatunk gyorsan és hatékonyan. Ez a módszer különösen alkalmas hatáspontokra és nagyszerű módja a hajkiegyenlítésnek.

 

Hajhosszabbítás | Hajdúsítás | Hairdreams [ Fel ]