Minőség, amihez ragaszkodunk!

A HAIRDREAMS Üdvözli Önöket!

A hajdúsítás, hosszabbítás lehetőséget ad arra, hogy néhány órán belül megvalósuljon álmaink frizurája. Ebben nyújt óriási segítséget a Hairdreams BRD, Hairdreams-Paris, melynek alapítása 1994-hez kötődik, és 2000-re Európában már piacvezető.

hairdreams

A Hairdreams illesztések mikró finomságúak és összehasonlítva a hagyományos rendszerekkel jelentősen kisebbek és vékonyabbak, ezért olyan természetesek és gyönyörűek, mintha tényleg a saját hajunk lenne. Az így készült hajviselet kényelmes és problémamentes a mindennapokban mindegy, hogy uszodába, szaunába megyünk, vagy éppen sportolunk.

Dúsítás

A haj rögzítése kíméletes, nem károsítja a saját hajat. Egyetlen feltétele: minimum 8-10 cm legyen az eredeti haj hossza illetve a fejbőr és a haj egészséges legyen, ne hulljon (maximum napi 50-80 szál).

100%-ig a legjobb valódi hajból van és minden kívánt hosszúságban elérhető (25-55cm-ig). Több mint 40 hajszínben és különböző szerkezetben létezik, úgymint egyenes, természetes hullám vagy dauerolt, így tökéletesen passzol a saját hajba.

A Hairdreams hajat úgy kell ápolni, mint egy saját, hosszú hajat és bármilyen stílus készíthető belőle. Szárítással, csavarással, kiegyenesítéssel, feltűzéssel, minden elképzelhető frizura kialakítható.

Hajdúsítás, Hosszabbítás

A HAIRDREAMS egyedülálló szolgáltatása, hogy SZERZŐDÉS keretében kedves vendégeink GARANCIÁT kapnak az általuk igényelt hajra, amit a szuper hosszú viselési idő : 6-8 hónapja (!) után újra lehet építeni.

A standard módszer

standart

Természetes tartás és hatás a Hairdreams standard módszerével a hajdúsítás és a hajhosszabbítás területén egyaránt.

A módszer garanciát nyújt:

  • A kívánt hosszúság tetszőleges elérésére.
  • A mennyiség kiegyenlítésére hosszban és a hajvégekben.

A saját hajhoz hozzáadott mennyiség teljesen természetesnek tűnik és nem lehet megkülönböztetni az eredeti hajtól.

 

Hajhosszabbítás | Hajdúsítás | Hairdreams [ Fel ]