Ápolási Szervíz

Ápolási Szervíz<

Ahhoz hogy HAIRDREAMS hajának tökéletes állapota megmaradjon, alapvető feltétel a rendszeres utókezelés és ápolás. Az első hajrögzítés után ingyenes kontroll szerviz kezelésen vesz részt, hogy a tincsek, illesztések állapotát ellenőrizzük. Ezután is ajánlott rendszeresen top up szervizre járni.

Minden embernek naponta 80-100 szál haja hullik ki, melyet naponta kifésülnek a hajból.

A HAIRDREAMS tincsek rögzítői megtartják ezek egy részét. Melyeket az úgynevezett ápolási vágással távolítjuk el kb. négyhetente.

A rendszeres szerviz nagyon fontos, hogy a haj ne filcesedjen, illetve a viselési periódus végén a HAIRDREAMS tincsek könnyen eltávolíthatóak legyenek.

Ápolószerek

Ápolószerek

A HAIRDREAMS haj nincs a fejbőrrel összeköttetésben ezért így nincs ellátva természetes ápoló anyagokkal. Ezt a hiányt pótolják a speciálisan erre kifejlesztett ápoló készítmények.

A különböző összetételű samponok, regeneráló pakolás, az Anti Top Spray, mely értékes nedvességet adó és selymes fényt kölcsönöz, és a hajolaj tőben és hajvégeken, elengedhetetlen a garanciális karbantartáshoz. Ezeket a Hairdreams kefékkel együtt komplett ápolási csomagban ajánljuk rendszeres használatra.

kefék fésűk

Napi ápolás, kefék fésűk használata

Naponta, és mosás után célszerű a hajszálakat és a hajtincseket (bondingokat) ujjainkkal szétválasztani. Kefélje át naponta kétszer óvatosan, de alaposan a haját, úgy, hogy közben a másik kezével a hajtőnél ellentart.

Dauerolt hajat fésülés után nedvesítse be és ujjaival dolgozza össze.

Szépség, alvás

Kösse össze mindig a haját, vagy készítsen egy copfot a hajából elalvás előtt. Így elkerülheti hogy a haja filcesedjen, vagy csomósodjon.

Úszás

Anti Top Spray

Úszás előtt:

Óvja mindig a haját úszás előtt Anti Top Spray-vel vagy Haarspritzen fluiddal. Ezután kössük össze, vagy fonjuk össze copfba.

Úszás után:

copfot kibontani, hajat ujjunkkal szétválasztani és a bondingokat törölközővel megtörölni.

A HAIRDREAMS GARANCIA

Minden általunk összeállított ápolási teendők betartásával és a speciális ápolási termékek rendszeres alkalmazásával tökéletes minőséget garantálunk a Hairdreams hajnak a teljes viselési periódusára.

Feltétele, hogy minden szükséges ápolási teendők betartásával az ajánlott ápolási termékeket rendszeresen alkalmazzák. Ily módon ugyanaz a haj akár 1-1.5 évig is viselhető.

 

Hajhosszabbítás | Hajdúsítás | Hairdreams [ Fel ]