Fitoesszenciális korpásodás elleni hajfürdő

Anfoter fitokozmetikai korpásodás elleni készítmény, amely megőrzi a fiziológiai pH értéket. Alkalmazható intenzív zsíros, száraz korpásodás kezelésében. Finoman masszírozva tegyük fel a nedves hajra, majd öblítsük le, egy–két perc elteltével ismételjük meg a műveletet. Végül jól öblítsük ki.

Kiszerelés: 250 ml, 500 ml

Korpásodásgátló pakolás nyírfa kivonattal

Olyan fitokozmetikai termék, amely korpásodásgátló és tisztító hatást fejt ki. A korpásodást megelőző és fenntartó kezelésére szolgál. A korpásodás elleni fitoesszenciális samponnal történô hajmosás elôtt vagy után is lehet alkalmazni. Kb. 10–20 ml-t tegyünk fel a fejbőrre a pakolásból, masszírozzuk be, majd néhány perc elteltével alaposan öblítsük le.

Kiszerelés: 150 ml, 250 ml

Korpásodás elleni tonikampulla

Angyalhaj és izlandi zuzmó kivonatokban gazdag termék, amely megoldja a korpásodási problémákat, megőrizve a fiziológiai pH értéket. A nedves fejbőrön egyenletesen oszlassuk szét az ampulla tartalmát, majd finoman masszírozzuk. Ne öblítsük le.

Kiszerelés: 8 fiola, 15 fiola (1 fiola/5 ml), 100 ml

Olajesszencia száraz korpára

Magas koncentrátumú termék: citromfű, menta, édes mandulaolaj, rozmaring, levendula, avokádó kivonattal. Speciális tulajdonságokkal rendelkező oldat, amely száraz korpa esetén felerősíti a kezeléseket. Tegyük közvetlenül a fejbőrre, vagy 9–36 cseppet igénynek megfelelôen keverjünk bele az ORising pakolásba, hajfürdőbe.

Kiszerelés: 30 ml

Zsíros korpa olajesszencia

Magas koncentrátumú termék: menta, levendula, boróka, angyalhaj kivonattal. Speciális tulajdonságokkal rendelkező oldat, amely zsíros korpa esetén felerősíti a kezeléseket. Tegyük közvetlenül a fejbőrre vagy 9–36 cseppet igénynek megfelelően keverjünk bele az ORising pakolásba, hajfürdőbe.

Kiszerelés: 30 ml

 

Hajhosszabbítás | Hajdúsítás | Hairdreams [ Fel ]