Hajfürdők (samponok)

Megfelelő minden olyan esetben, ahol részleges vagy állandó hajhullás alakult ki. Segíti az irritáció megszűnését a vegykezelések után, egy delikált tisztító hatással amely egyben védő is.

Tudnunk kell róluk hogy hatóanyagaiban 10-12%-ban, míg a hagyományos samponok zöme 5%-ban tartalmazza ezeket.

Az olajesszenciák

Az olajesszenciák fajtánként többféle gyógynövény párlatát, biológiai kivonatait tartalmazzák, 100% tiszta formában. Ezekhez való adagolásuk növeli a termékek hatóanyagainak gyógyerejét.

Mineramide kapszula

Bármilyen sejtállományba felszívódva, segíti az ugyanolyan sejtek reprodukálását. Enzimeket, lipideket, proteineket, ásványokat, vitaminokat tartalmaz.

Tonikos ampullák

Kiegyensúlyozza pl, a zsírtermelést, nutritív és nyugtató hatással bír. Stabilizálja a fiziológiai PH értéket és normalizálja a hidrolipid ( bőrvédő ) réteget. nélkülözhetetlen hajhullás esetén.

Pakolások

A kókusz és rozskivonatok aktív elemeket tartalmaznak, amelyek táplálják és hidratálják a hajszálakat, rugalmassá és finom puhává teszik minden esetben.

CED/Computer Energetica D

Tökéletesen tisztít, megnyitja a pórusokat, előkészíti a hatóanyagok befogadására. Eltünteti a kristály lerakódásokat a hajas fejbőrről.

További részletekről az almenükben olvashat.

 

Hajhosszabbítás | Hajdúsítás | Hairdreams [ Fel ]