Egészség és hajgyógyászat

Úgy-e nem kell győzködnöm senkit, hogy egészségünk és hajunk minősége kölcsönhatásban van egymással?

Joggal gyanakodhatunk tehát szervezetünk valamilyen jelzésére, ha például hajhullást tapasztalunk.

A kiváltó okok megszüntetése után, fodrászként mindig is érdekelt hogyan segíthetnék a hajminőség gyors, tartós helyreállításában.

Mestervizsgát 1994-ben szereztem, akkortájt ismerkedtem meg a hajgyógyászattal az ORISING hajanalitika tanfolyamán, melynek azóta is művelője vagyok.

Meggyőződhettem arról, hogy az Olasz termékcsalád, gyógynövénykivonataival, esszenciáival és szinergiás módszerével, a legjobb hatásfokot garantálja.

Mi is ez a szinergia?

Több összetevőből álló gyógyhatású anyagok keverékének metódusa, melyek egymást erősítve, növelik a haj és fejbőr gyógyításának eredményét.

Mindez lehetőséget ad arra hogy mindenki az egyéni problémájának megfelelő kezelést kapja. Az eltelt jó néhány évben sok problémával ismerkedtem meg, és törekedtem tapasztalatot gyűjteni.

Természetesen fontos a helyes diagnózis felállítása, mert ezen is múlik a megoldások sikere.

Örömmel mondhatom, hogy elégedett vendégeim szinten tartásként is igénylik, és kitartanak a hajgyógyászat mellett, bizonyítva az ORISING és munkám eredményességét. Egy ideig ezért, tanfolyamokat tartva igyekeztem átadni a módszert mesterségbeli kollégáimnak.

Egyértelmű tehát, hogy a mai modern fodrászat alappillére az egészséges haj, és ennek fontos része a hajgyógyászat ami nélkülözhetetlen mai stresszel terhelt világunkban.

 

Hajhosszabbítás | Hajdúsítás | Hairdreams [ Fel ]