Hidratáló elemekben gazdag készítmények

A vegykezelt vagy a környezet káros hatásai (szél, nap stb.) által kialakult száraz hajnak puhaságot és rugalmasságot kölcsönöz. Finoman masszírozva tegyük fel a nedves hajra, öblítsük ki, majd ismételjük meg a mű´veletet 2–3 perc elteltével.

Kiszerelés: 250 ml, 500 ml

Kókuszos hajpakolás

Hidratáló és tápláló hatást fejt ki a haj szerkezetében. Nem nehezíti a hajat, puhaságot és dússágot kölcsönöz a roncsolt hajnak. A speciális hajsampon használata után a nedves hajra egyenletesen vigyük fel a pakolást, majd fésüljük be a haj hosszába és a hajvégekbe. Néhány perc elteltével langyos vízzel öblítsük ki.

Kiszerelés: 150 ml, 250 ml

Proteines erősítő ampulla

Az aminosavakban gazdag termék természetes újraépítő hatását fejti ki a hajon, puhaságot és fényt kölcsnözve. A speciális hajfürdő használata után egy fiola tartalmát egyenletesen oszlassuk szét a hajon, majd folytassuk a frizurakészítést. Ne öblítsük le.

Kiszerelés: 6–15 fiolás doboz (1 fiola/10 ml), 100 ml

Mineralizáló tonikampulla

Magas ásványianyag-tartalmának köszönhetően nagymértékben táplálja a hajat és a fejbőrt, fényessé téve azt. Használata ajánlott száraz, nehezen kezelhető haj esetében. Összekeverhetjük a dauervízzel vagy a hajfestékkel, megelőzve a fejbőrre kifejtett agresszív hatást. A speciális ORising hajfürdővel történő hajmosás után a nedves hajra tegyük fel az ampulla tartalmát, majd 2–3 perc elteltével bő vízzel öblítsük ki.

Kiszerelés: 6 fiolás és 15 fiolás doboz (1 fiola/10 ml)

Proteines hajhab

A kis molekulasúlyú selyem-aminosavak hatásának köszönhetően a haj fényes és selymes lesz. Javasolt vékony szálú, antisztatikus, száraz hajra. Hajmosás után a hajhossznak megfelelő mennyiséget vigyük fel a hajra. Egy fésű segítségével oszlassuk el a hajon, majd szárítsuk meg.

Kiszerelés: 200 ml-es flakon

Mineralizáló hajhab

Magas mineralizáló hatásának köszönhetően javasolt a száraz, erősen vegykezelt, száraz hajra. Könnyen fésülhetővé, csillogóvá teszi a hajszálakat. Hajmosás után a hajhossznak megfelelő mennyiséget vigyük fel a hajra, fésüljük össze, majd 2–3 perc elteltével öblítsük le.

Kiszerelés: 200 ml-es flakon

 

Hajhosszabbítás | Hajdúsítás | Hairdreams [ Fel ]