Egyik nagy szenvedélyem a sminkelés. Vállalom nappali sminkek készítését pl. álláshirdetésre, céges megjelenésre, konferenciára vagy "csak úgy". Bizalommal fordulhat hozzám akkor is, ha bálba, esküvőre, szalagavatóra, buliba indul, vagy netán Ön a menyasszony.

 • Ballagási smink

  Kedves ballagó!

  Ballagási smink

  Iskolád és diákéveid búcsúztatása napján családodnak biztosan te vagy a központ. Csak rád figyelnek, téged fényképeznek, videóznak. Az ekkor készült képeket sok év múlva nosztalgiával veszed elő, így természetesen fontos, hogyan mutatsz rajtuk. Csinos ruha, szép frizura. A tökéletes összhatáshoz azonban elengedhetetlen a személyiségednek megfelelő smink. A szép smink csak a szép bőrön mutat igazán, így ne felejtsd el időben (hetekkel előtte) felkészíteni egy alapos arctisztítással.

 • Arcfestés

  Arcfestés - mindig jó móka a gyerekek körében...

  Arcfestés

  Az arcfestést mára már nem kell bemutatni, tudjuk mekkora öröm, ha csak egy kis időre is gyönyörű pillangóvá, a szépséges királylánnyá vagy a bátor pókemberré és a rettenetes kalózzá válhatnak a gyerekek, és megelevenedhet a képzeletük a pofijukon!

  Arcfestéshez kizárólag csak minőségi KRYOLAN amerikai gyártmányú, OETI engedélyes, vízzel oldódó, könnyen lemosható antiallergén arc- és testfestékeket használunk.

  A figurális arcfestésekhez ha igény van rá különleges díszítéseket is használunk, strasszokat, csillámokat.

 • Csillámtetoválás

  Csillogás varázsa a bőrön.

  Csillámtetoválás

  A csillám tetoválás valójában nem más, mint egy testfestési eljárás, mely garantáltan a leglátványosabb és legcsillogóbb mind közül. Egyre népszerűbb a gyerekek körében is, a színes csillámokkal készített gyermeki motívumok rendkívül egyediek és divatosak.

  A csillám tetoválás felvitele fájdalommentes, egy speciális bőrragasztó és kozmetikai csillámpor alkalmazásával történik, és igen tartós, hiszen nem árt neki sem a víz, sem az izzadság, sem a homok. A motívum elkészítését követően 2-3 perc a száradási idő, és utána akár azonnal lubickolni is lehet vele a medencében.

  A csillámok használata biztonságos, allergiamentes, a test bármely részén alkalmazható, nem irritálja a bőrt, csak bőrbarát minőségi és ellenőrzött anyagokkal dolgozunk!

  Egy-egy minta 5-15 perc alatt elkészül és 7-10 napig is a bőrfelületen maradhat, bőrtípustól és a mintára való vigyázástól függően! A mintákat olajos törlőkendővel lehet lemosni. Nagyon jó fedő hatású ezért a nem kívánatos tetoválásokat jól ellehet vele fedni. Ajánlott mindenkinek, aki valami igazán különleges és alkalmi díszítést szeretne kérni. Pl.: Esküvőre, szalagavatóra, ballagásra, Valentin-napra, bálra, diszkóba, szilveszterre és csak úgy buliból.

 • Sminktanácsadás

  Sminktanácsadás

  Ha nem tudja, hogyan sminkelje magát, melyek az Ön számára legelőnyösebb színek és legelőnyösebb sminkelési technikák, ebben is segítségére lehetek.

  Tippeket adok a praktikusan, egyszerűen használható sminkszerek megvásárlásához. Megmutatom, hogy egyszerű nappali sminkjéből, miként varázsolhat alkalmi arcfestést.

 

Hajhosszabbítás | Hajdúsítás | Hairdreams [ Fel ]