A modern kozmetológia nem ismer határokat a kutatások ösztönzésében és az eredmények szintetizálásában, hogy kielégíthesse az emberek egyre növekvő igényét termékei és eljárásai iránt.

Több mint 45 éve annak, hogy az ORISING kozmetológusai mindig a kornak megfelelő leghaladóbb tudományos eredmények segítségével, hosszú kísérletsorozatokban, szigorú ellenőrzés mellett fejlesztik az újabb és újabb termékeket.

Az elégedett felhasználók ennek a munkának a gyümölcseit élvezhetik világszerte.

Kezelések

Hajhullás, hajritkulás, alopéciák, zsírosodás, seborrheás fejbőr, korpásodás esetén, a száraz, festett, sérült haj regenerálására az ORISING termékcsalád személyre szabott kezeléssorozatot kínál.

Megszünteti a fejbőrön tapasztalt működési zavarokat, és helyreállítja a biokémiai egyensúlyt.

A diagnózis felállítása után választhatunk a szalon, vagy az otthoni kezelés között, mert a személyes analízislap segítségével otthon is lehet gyógyítani, ápolni az ORÍSING termékeivel.

Mikrokamerás hajdiagnosztika

A fejbőr problémáinak pontos meghatározását a hajgyógyászok egy háromszázszoros nagyítású, pontos képet adó mikrokamera segítségével végzik.

Ez képes egyértelművé tenni azokat a kiváltó okokat, amelyek szabad szemmel nem láthatóak, de amelyeket a korrekt diagnózishoz ismernünk kell.

 

Hajhosszabbítás | Hajdúsítás | Hairdreams [ Fel ]