color

A HAIRDREAMS 100%-os kiváló minőségű valódi hajból készül amely felhelyezés után semmi problémát nem okoz, hiszen a jót könnyű megszokni. Kivételes rugalmassága, fénye, lágy struktúrája csak fokozza kezelhetősége egyszerűségét.

Óriási kínálatot ad a Szín és hossz struktúrák területén. Ezzel majdhogynem minden frizuraálom valóra váltható.

hairdreams

A Hairdreams erőssége a jól szervezett háttér munka. A kiválasztott haj megrendelése SZERZŐDÉS keretein belül történik. Ez a gondosan megőrzött garancia kártyák segítségével egyedülálló a hajépítésben. Védi az Önök érdekeit, viselési idejére minimum 6 hónapra, az ápolási tanácsok betartásával GARANCIÁT nyújt.

Négy napon belül szállítjuk a megrendelt hajat széles skálán mozgó kínálatunkból. Ezenkívül egyéni, különleges igények is megoldhatóak.

mellír

A Illesztési pontok különösen precíz munkát tesz lehetővé és tökéletes alkalmazkodást az egyéni igényekhez. Az így felhelyezett tincsek viselési ideje 6-8 hónap.

Finom átmenetek képezhetőek, és ezáltal kiváló természetes hatás érhető el a színárnyalatok váltakoztatásával. Vagy éppen ellenkezőleg,a hangsúlyos színkombinációk variánsai érvényesülnek. A lényeg a személyre szabott gondos elkészítés.

 

Hajhosszabbítás | Hajdúsítás | Hairdreams [ Fel ]