Szempilla-hosszabbítás

Vannak alkalmak, amikor a szokásosnál szeretnénk egy kicsit feltűnőbbek lenni. A szépen elkészített sminken túl műszempillával tehetjük hangsúlyosabbá tekintetünket. A természetesnek tűnő szálankénti műpillától, a tincsesen át, az extrém soros műszempilláig kedvére választhat, attól függően, mennyire szeretné igézővé tenni pillantását.

Tartós szálankénti szempilla-hosszabbítás

Tartós szálankénti szempilla-hosszabbítás

A Nouveau Lashes egy korszerű tartós szempilla meghosszabbítás, mely eredménye hosszabb, sűrűbb és teljesen természetes hatású szempillák. A sima tövű, polírozott végű szintetikus műszempillákat egyesével applikáljuk a természetes pillákhoz. Felragasztáskor a bőrrel nem érintkeznek, ezáltal az eljárás nem okoz allergiát, illetve a bőr természetes zsírosodása sem oldja a ragasztót. A felragasztott pillák nem potyognak le, csupán a szempillák természetes cserélődésével hullanak ki. Ezért körülbelül 3 hetente szükséges egy karbantartó kezelés, ahol a kihullott szálakat újakkal pótoljuk. Ez az egyedülálló technológia biztosítja a csodálatos és vonzó tekintetet hosszú időre, minden kényelmetlenség nélkül. A Nouveau Lashes pillák garantáltan érzéki és csábos tekintet kölcsönöznek viselőik számára.

felragasztott pillák

A Nouveau Lashes speciális szempilla spirálja és ápoló szerei (fedőréteg, vitaminos tápláló) javasoltak a hosszabb élettartam elérése érdekében.

 

Hajhosszabbítás | Hajdúsítás | Hairdreams [ Fel ]