Többek között az alábbi kezelésekkel állunk rendelkezésére a szépülni vágyóknak:

Az AA Prestige professzionális termékcsalád antiallergén, ezért a különösen érzékeny, vagy allergiára hajlamos, problémás bőrre is biztonságosan alkalmazható, valamint aktív összetevőinek köszönhető a nagyfokú hatékonyság.

 

 • Harmat-tiszta bőr | normalizáló, tisztító kezelés

  Kombinált, zsírosodásra hajlamos, pattanásos (aknés), problémás bőrre.

  normalizáló, tisztító kezelés

  A kezelés segítségével a bőr megtisztul, javul a kondíciója és a színe. Antibakteriális hatású, megszünteti a gyulladásos folyamatokat, szabályozza a faggyúmirigyek működését, zárja a tág pórusokat. Csökkenti a mitesszereket és a gyulladások számát, megszünteti a bőrtisztítás által okozott kipirosodásokat.

 • Érzékeny, rosaceas bőr | Érfalerősítő kezelés

  Ajánlott minden bőrtípusra, különösen az érzékeny, kipirosodott, irritált bőr, láthatóan tág kapillárisos (rosaceas) bőrre.

  Érzékeny, rosaceas bő

  Megfelelő megelőző kezelési módszer a rosaceas (tág kapillárisú) bőr számára. Növeli az érfal védelmét, rugalmasságát és csökkenti az erek áteresztő képességét. Szabályozza a vérkeringést, csökkenti az ödémákat és az irritációkat. Garantálja a tökéletes védelmet a környezet káros, az érfal törékenységét kiváltó hatásaival szemben.

 • Hydra Rich | Hidratáló, tápláló kezelés

  Minden bőrtípusra, különösen ajánlott a dehidratált, mély táplálást igénylő bőrre

  Hidratáló, tápláló kezelés

  A készítményekben árvácska kivonat speciális komplexuma található. A bőr különböző szintjein belülről hosszan tartó hidratáltságot eredményez. A kezelés ránctalanító és rugalmasságot növelő hatású, késlelteti a bőr idő előtti öregedését.

 • Férfi arckezelés | Platina & Collagen

  Ajánlott fakó, száraz, regenerálásra szoruló, ráncosodó bőrökre 30 éves kortól

  Férfi arckezelés

  A rendszeres arc és testápolás nem csak a hölgyek kiváltsága ! A férfiak bőrén - bár kevésbé tűnik érzékenynek, mint a női arcbőr - nyomot hagy a mindennapi borotválkozás, növeli a bőrirritációt és a dehidratáltság mértékét. Az öregedés jelei a férfiaknál később, sokkal váratlanabbul és szembeötlőbben jelentkeznek, ezért nekik is fokozott figyelmet kell fordítani bőrükre, hogy az ápolt és megfelelően hidratált maradjon.

  Speciálisan, az igényes férfi arcbőrre lett kifejlesztve az exkluzív Platina - Collagen arcápoló termékcsalád, amely a tenger és a föld mélyének rejtett és értékes kincseit öleli fel a válogatott növényi kivonatok és innovatív hatóanyagok komplexeivel együtt. A gondosan összeválogatott aktív hatóanyagok garantálják az ápolásra szoruló bőr, tökéletes regenerációját, feszesítését és hidratálását.

  A Platina - Collagen férfi arckezelés, ellazítja az arcizmokat, puhítja a bőrt és aromaterápiás relaxáló hatást biztosít a teljes kezelés alatt.

 • Hyaluronic | Hidratáló, ránctalanító kezelés

  Hidratáló, ránctalanító kezelés

  Valamennyi életkorban, de különösen 25 éves kortól ajánlott a bőr preventív ápolására. Felszíni és mélyrétegű vízhiányos, ráncosodásra hajlamos, érzékeny bőrűek revitalizáló kezelése.

  Kiegyensúlyozatlan vízháztartású, vagy szélsőséges időjárási körülményeknek (erős vagy tartós napozás, szél, extrém hőmérséklet) kitett bőrre rendkívül hatásos. Gyorsítja a hegmentes sebgyógyulást, elősegíti a hámképződést. Betegség után a bőr vízháztartásának helyreállítására is javasolt. A kezelés hatékony, hosszan tartó hidratáló és feszesítő, csökkenti a szarkalábakat és a mélyebb mimikai ráncokat, védelmet nyújt a környezet káros hatásaival szemben, valamint puha, bársonyos, friss bőrt eredményez.

 • Gyémánt ragyogás | Intenzív ránctalanító kezelés

  Minden bőrtípusra 40 év felett, különösen ajánlott ráncok ellen, egyenetlen bőrszín, fakó, fáradt bőrre.

  Intenzív ránctalanító kezelés

  Örök fiatalság protein segítségével a bőr hosszan tartóan fiatal maradhat. Növeli a bőr ellenálló képességét a környezeti stressz hatásaival szemben, védelmet nyújt a káros UV-sugarakkal szemben. A kezelés javítja a bőr kondícióját, oxigénellátását, táplálja és stimulálja a kollagén szintézist, valamint aktiválja a bőr természetes regeneráló folyamatait.

 

Hajhosszabbítás | Hajdúsítás | Hairdreams [ Fel ]