imageAA Prestige Institute ...professzionális anti-allergén bőrápolás

Az AA OCEANIC Gyógyszer - Kozmetikai Laboratórium az érzékeny és allergiára hajlamos bőrűek számára kifejlesztett test és arcápolási termékek gyártására szakosodott. Saját modern gyárral rendelkezik, amely ökológiailag tiszta területen található, Gdansktól 30 km-re. Bőrgyógyász és gyógyszerész szakorvosok ellenőrzése mellett állítják elő, kimagasló minőségű arc és testápoló készítményeket hölgyek, urak, fiatalok és gyermekek részére.

A készítményeket magas százalékában gyógynövényeket, bőrrokon összetevőket, vitaminokat és a legújabb innovatív hatóanyag komplexeket tartalmazzák, melyekkel garantált a kezelések sikere.

A széles körű és kimagasló minőségű termékskála lehetővé teszi a különböző bőrproblémákkal érkező vendégek hatékony és látványos kezelését.

image

A Bielenda natúrkozmetikai termékek természetes hatóanyagokkal, tartósítószerek és színezékek hozzáadása nélkül gondoskodnak bőre szépségéről. Hatóanyagokban gazdag növényi olajokkal, aloe verával, algával és gyapot természetes összetevőkkel ápolják bőrét.

Egyéb kozmetikai oldalak:

Betöltés...
 

Hajhosszabbítás | Hajdúsítás | Hairdreams [ Fel ]