Üdvözlök Mindenkit! Sziasztok!

Hajhosszabbítás 25cm Hairdreams

Talán veletek is előfordult hogy egy reggel arra a nosztalgikus gondolatra ébredtetek, milyen jó lenne az a régi hosszú haj, amitől pillanat alatt megszabadultatok néhány éve.

Hasonló velem is megtörtént tanuló koromban, csakhogy én legszívesebben már másnap visszaragasztottam volna az egészet. :))

Persze eltelt néhány krízises nap és én lassan beletörődtem a megváltoztathatatlanba. Próbáltam előnyt kovácsolni belőle, mert hát ugye fodrász lennék, vagy mi a szösz.

Hajhosszabbítás 25cm Hairdreams

Nekem akkor ez nagyon nem volt vicces, de most legalább a HAIRDREAMS hajhosszabbításával tudunk segíteni az ilyen helyzeten is.

Jó ha kicsit korszerűsítjük az új hosszúságot, újra gondoljuk a stílust és a formát. Ma már lassan mondhatjuk, hogy a hajhosszabbítás és dúsítás teljesen beépült a mindennapi fodrász tevékenységek közé. Ebben a szakmában szinte kötelező a fodrásznak divatkövető frizurákat kreálni, és hát ezt a hajhosszabbításban is próbáljuk érvényesíteni. Modellem tehát megunva rövid haját és a növesztés keserveit, na nem nagyon hosszút, de 25cm-es tincsekkel mégis hosszabbat akart.

Hajhosszabbítás 25cm Hairdreams

Ezzel kicsit áthidalva azt az időt, ami a 6-8 hónapos hordási idő alatt a saját hajnövekedése lenne. Nem akartunk túl dúsítani, inkább egy slankított formát választottunk amit később vágással mindig formázunk.

Ezt a hosszt nem érdemes újra bondingolni mert rövidek a tincsek hozzá. Ezért bátran lehet vágni, a saját növekvő hajhoz igazítani, vagy időről időre más formát választani. Most ez az alapfrizura, de remélem később mást is készítek belőle.

  • Tincsek száma: 134db
  • Hossz: 25cm
  • Mikró, közép, és normál tincsek felhasználásával készült.
  • Színt nem kell írnom :))

Üdv nemsoká!
Eszter

 

Hajhosszabbítás | Hajdúsítás | Hairdreams [ Fel ]