A következőkben ehhez a bejegyzéshez gyüjtöm majd a hosszabb - rövidebb hajakhoz készült hajdúsításokat, formaalakításokat, szín effekteket..

A Hairdreams kiegészítéseket remekül lehet használni stílusváltáshoz, de a hajproblémák elfedésére is nagyon jól alkalmazható. Remélem több példát bemutatva hozzájárulok majd gondjaitok megoldásához. De azt is szívesen veszem ha e-mailben kértek tőlem tanácsot.

Hajhosszabbítás világosabb tincsekkel

Frissítés:

Egy kis újítás nem árt!

A lassan három hónapja készült frizurát átfestettem. A középárnyalatokból több hamvasszőke tincs került bele, elnyomva a barna alapszínt.

Hamvasszőke hajdúsítás

A hajhosszabbításba dúsításként 50db 35cm-es tincseket illesztettem. Ezzel egységesebbre váltottuk a tépett formát.
Ez is nagyon jól áll! ...mit is kéne legközelebb? :)

Előző frizura:

Hajhosszabbítás | divatos tincsek

Ennél a frizuránál inkább csak hosszabbítottam, követve a vékonyított, tépett formát. Modellemnek természetes barna hajszíne van. Munkámhoz a hamvasszőke szín sötétebb és világos árnyalatait használtam fel.

 
Hajhosszabbítás | divatos tincsek

Hogy teljes legyen az összhang, a saját haj hangsúlyos részeire melírok kerültek.

Összesen:
75db 35cm-es és
32db 25cm-es tincset használtam.

 
Hajhosszabbítás | divatos tincsek Hajhosszabbítás | divatos tincsek Hajhosszabbítás | divatos tincsek



Sima vagy göndör?

Hajdúsítás, rövid roncsólt hajra.
Hajdúsítás, rövid roncsólt hajra.

Most olyan hajat alakítottam át, amelyet megviselt a hajsimító használata. A nem kívánt göndörödés erőssége pont az oldalrészeken okozta a legtöbb kellemetlenséget.

Az egyik legbosszantóbb probléma az, amikor egy kívánt forma elérésének érdekében éveket is várhatunk a szükséges hajhosszért. Pláne ha hiába várunk, mert minduntalan letörik, felugrik, kevés a mennyisége stb.

Ekkor jön képbe a hajsimító, hogy legalább a látszatra adjunk, de használata még profi eszközökkel: hajápoló - hajvédő anyagokkal is hagy némi kivetnivalót. Sajnos kisebb - nagyobb mértékben mindenképpen megviseli a hajat.

Hajdúsítás, rövid roncsólt hajra.

A most bemutatott frizuránál arra törekedtem hogy a megálmodott forma érdekében, a dús hátsó hajrészt kiegészítsem az elvékonyodott és felugró oldalrészekkel.

Ezért 50db 20cm-es melírosan váltogatott Hairdreams tincseket illesztettem a megfelelő helyekre. Ezek után bátran összevágva kialakítottam a formát.

Hajdúsítás, rövid roncsólt hajra.

Kérdésemre hogy hozta-e vágyait, elképzelését a Hairdreams?, a válasz: mosoly és -IGEN – volt.

Ennél több nem is kell. ((:
Sziasztok!

 

Hajhosszabbítás | Hajdúsítás | Hairdreams [ Fel ]