hajhosszabbítás hairdreams

Szép Napokat Mindenkinek! Sziasztok!

Gondolom többen is úgy vagytok  vele, hogy a minőséget érdemes bevállalni, még ha többe kerül is.
Ugyanakkor ki ne szeretne olcsóbban hozzájutni vágyaihoz!

Főleg ha legalább úgy kímélnénk hajunkat mint pénztárcánkat, ámde csillogó, ápolt, könnyen kezelhető frizurát szeretnénk.
Van akinek még sosem volt hajhosszabbítása, de óvatosan szeretné kipróbálni.
És  persze van akinek már sokszor volt, sok-sok hosszú tinccsel, ám előkerülhet egy másik fontos dilemma:  jó lenne pihentetni hajhagymáinkat, de nehéz a visszaállás az eredetihez.

Íme itt egy lehetőség a sok közül, amit bemutatok Nektek.


kép

  • Az itt látható hajhosszabbítás csak 75db hajtincsből készült.
  • Félhosszú saját haj kellett hozzá.
  • 35cm hosszúságú váltogatott színű hajakat választottunk.
  • Festés: modellem alaphajszíne sötétszőke amit kímélni szeretne, ezért csak  világosabb szőke és sötétbarna melírok kerültek bele.
  • A  tincsekből is ezt a három színt próbáltam ebbe a struktúrába arányosan elhelyezni, melyek erőteljesen kontrasztosak.

kép

Ajánlatom, hogy válasszatok a hairdreams színpalettájáról bármilyen összeállítást, ami többek között azért is előnyös mert növeli a haj volumenét, többnek néz ki.

 

Őszintén remélem, hogy kedvet kaptatok egy jó kis Hairdreams-ra!

Üdv.
Eszter

 

Hajhosszabbítás | Hajdúsítás | Hairdreams [ Fel ]

Üdv Mindenkinek!

Szó ami szó kifogott a meleg rajtunk.

Ami azt illeti az elmúlt hetekben inkább szabadultunk volna a hajunktól ebben az őrjítő hőségben. Én speciel ragaszkodom a hosszához, de legszívesebben minél kisebbre tekertem volna a fejem búbjára. Na persze ha nem lennék nő létemre hiú némber.

Azt hiszem sokan gondoljuk azt, hogy megér egy kis áldozatot hajunk hosszúsága.

Ki nem vágyott közülünk már kislánykorában a nőiesség egyik jelképére, a szép hosszú hajra? Persze a fésülködés, és az ezzel járó hajtépés már nem tetszett annyira, de a fiúk copfi húzogatása esetenként kitüntető is lehetett.

És itt a lényeg! Természetesen tetszeni akarunk, ez nem vitás. Tetszeni tüsi rövid hajjal, tépett laza formával, lágy hullámokkal, gondosan rendezett kontyokkal, és végtelenül hosszú hajjal.

Ilyen volt:

Hajhosszabbítás vékony szálú hajra 03 Hajhosszabbítás vékony szálú hajra 04

A most következő modellemnek nem ez az első hajhosszabbítása. Kétségtelenül nagyon jól áll Neki, egyéniséget, arányos sziluettet kölcsönöz, egyformán bájos és nőies.

Egy picit szerénytelenül mondhatom azért talált a HAIRDREAMS-re mert megunta hogy egy hónapon belül kezében maradt jónéhány frissen felrakott tincse, a következőben pedig már a felét sem birtokolta.

Az általunk ígért garancia most próbaidős, de én jól ismerem a Hairdreamst és csak mosolygok :))

Frizuratervezet

Figyelemmel vendégem félhosszú, vékony szálú de viszonylag sűrű hajára, fontolóra kellett venni hogy mi az mennyiség és tincs vastagság amit stabilan elbír.

Speciál hajat használtunk, ami később újra bondingolással még legalább kétszer feltehető. Standard módszerrel készítettem felhasználva Confort Point tincseket is, a még természetesebb hatás érdekében.

Tincsek: 132db
Hossza: 45cm

Ilyen lett:

Hajhosszabbítás vékony szálú hajra 1 Hajhosszabbítás vékony szálú hajra 2

Újdonságot modellemnek a számára szokatlan mikro vékony, természetességet adó illesztések nyújtottak, amit nagyon pozitívan észrevételezett.

Örömöt okozott csodás minősége, ugyanakkor nem kis meglepetés volt, hogy ez a haj nedvesen hullámosnak mutatkozik, de szárítva nagyon könnyen símítható.

És most jöhet a próbaidő.....

 
 

Hajhosszabbítás | Hajdúsítás | Hairdreams [ Fel ]

Tartalomátvétel